Onze visie.

De zorg verandert ingrijpend vanwege maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. We bestaan om deze sterker, efficiënter, maar vooral zorgzamer met elkaar te doen samenwerken.

Geen betere tijd dan nu om onze kennis en expertise in technologie, digitalisering en zorg voluit in te zetten om de mens centraal te plaatsen en de zorgcommunicatie verder te professionaliseren.

We zijn voorvechters van (zelf)regie van het zorggebeuren. Weg van de betutteling en met veel oog voor efficiëntie.

Het pad effenen naar een vernieuwd zorglandschap waar de waarden en voorwaarden voor zorg terug hun centrale plaats krijgen.

aperi | Latin: open.

aperi is een open systeem. Net dat is één van de sterktes van ons product. We kunnen onze producten moeiteloos koppelen met allerhande systemen zoals valpreventie, dwaaldetectie, domotica, oproepperen én zelfs overige verpleegoproepsystemen.

CONNECT | ANYONE

aperi ondersteunt de noden van alle zorgactoren, zowel de bewoner, de mantelzorger als de professionele verzorger. aperi is een betrouwbaar systeem dat er niet alleen is tijdens momenten van nood, maar ook contact mogelijk maakt op elk moment van de dag.

CONNECT | ANYWHERE

aperi is een schaalbare oplossing voor verpleegoproep en zorgregistratie die volledig modulair opgebouwd kan worden. We houden rekening met uw wensen en budget. Met aperi bedienen we enerzijds de woon- en zorgcentra, serviceflats en assistentiewoningen en we gaan ook een stapje verder door de focus te leggen op de thuiszorg met aperi Home.

CONNECT | ANYTIME

aperi is een bedrijfskritisch systeem dat op elk moment van de dag feilloos moet werken. We kennen de nood om bij problemen kort op de bal te spelen en komen onze beloftes op vlak van SLA’s stipt na. We garanderen een professionele service naar onze klanten en profileren ons als een betrouwbare partner, die ook na de verkoop steeds klaarstaat om te helpen, 24/7.

CONNECT | ANY SYSTEM

aperi is gebaseerd op open standaarden, waardoor u de keuzevrijheid hebt om aperi te koppelen met elk mogelijk systeem: schakelmateriaal, oproepsensoren, domotica, RFID-protocollen, zorgsoftware en zelfs diverse oproepsystemen.