Slim all-in-one zorgsysteem

Infigo 500

De Infigo 500 is een intelligente kamerterminal volledig op IP bekabeld. Typerend voor de Infigo 500 is de 10″ touchscreen voor verpleegoproep en zorgregistratie. Alle modules in de 500-reeks beschikken over een tweezijdige RGB-LED die de status van de ruimte visualiseert. Elke module beschikt over een rode oproepdrukknop met een geïntegreerde geruststellingsLED. Daarnaast beschikt de 500-reeks over 3 bijkomende capacitieve functietoetsen, die op maat geprogrammeerd kunnen worden.

Download de productfiche

Typerend voor de Infigo 500-modules is dat ze de mogelijkheid hebben om een intuïtieve display te tonen. We onderscheiden standaard de Care User Interface en de Resident User Interface.

Ontdek onze features.

Intelligente module met oproepmogelijkheden

Infigo 200

De Infigo 200-reeks is een verzameling van intelligente modules met oproepmogelijkheden. De ganse 200-reeks kan zowel op IP als op BUS bekabeld worden. Elke module beschikt over een rode oproepdrukknop met een geïntegreerde geruststellingsled. Dit kan uitgebreid worden met 3 capacitieve functietoetsen, die op maat van de klant geprogrammeerd kunnen worden. Afhankelijk van het gekozen model kan de basisversie uitgebreid worden met een draadloze ontvanger, een RFiD-module of een SIP-Client met spraak/terugspraak mogelijkheden.

Download de productfiche

Voorziet in de basisbehoeften van een hedendaags verpleegoproepsysteem

Infigo 100

In de Infigo 100-reeks kunnen verschillende intelligente kamermodules via BUS-bekabeling met elkaar verbonden worden. Elke module beschikt over een rode oproepdrukknop met geïntegreerde geruststellingsled. Dit kan uitgebreid worden met twee bijkomende capacitieve functietoetsen. Afhankelijk van de versie die men kiest, heeft men de keuze om een draadloze ontvanger en/of een RFiD-module te integreren. In tegenstelling tot de Infigo 200-reeks en de Infigo 500-reeks gebeurt de installatie via een enkelvoudige inbouwdoos.

Download de productfiche

Interesse in een demo van onze producten?

Contacteer ons!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux