U vindt ons de komende weken hier!

Het team van aperi gaat alweer drukke weken tegemoet. Op donderdag 24 mei vindt u ons op het congres ‘Zorg ontmoet technologie’ in de Howest Sportinnovatiecampus in Sint-Kruis. Hoe doen preventie en technologie het samen? In welke mate gaan digitale innovaties uw organisatie in de nabije toekomst versterken? Op deze en meerdere vragen wordt tijdens dit evenement een antwoord gegeven. Dit thema staat uiteraard op ons lijf geschreven, waardoor we niet lang hoefden na te denken. Aperi aanwezig!

Naar goede gewoonte is het ook weer die tijd van het jaar… Inderdaad, het Zorg.tech congres (ook wel gekend als VTDV-congres) staat opnieuw op onze planning. Op 1 juni trekken we richting Kortrijk Expo voor een interessant programma rond het thema “Keep it simple: Taboe in de zorgtechnologie?” U kan ons team en onze producten aanschouwen op stand 78!

Onder het mom sharing is caring geven we u hieronder graag nog even de links mee naar de desbetreffende events, want inschrijven is nog steeds mogelijk! Tot dan!

Zorg ontmoet technologie

Zorg.tech congres