aperi genomineerd voor de Henry van de Velde Awards 2017

aperi trekt opnieuw de aandacht van de designwereld! Met onze Infigo-producten zijn we namelijk genomineerd voor één van de belangrijkste designprijzen in ons land, de Henry van de Velde Awards.

Flanders DC reikt deze prestigieuze designprijzen uit voor goed design in al zijn verschillende vormen en verschijningen. Net omdat design zo breed is, zijn er prijzen in 10 verschillende categorieën. Ontwerpers, organisatoren en designbedrijven kunnen met hun recente producten, diensten of projecten inschrijven voor 6 van deze categorieën: Communication, Design-led Crafts, Ecodesign, Efficiency, Everyday Life en Healthcare. De jury kiest onafhankelijk hiervan nog de awards voor de categorieën Young Talent, Company en Lifetime Achievement.

Het publiek is uiteindelijk diegene die beslist over de Henry van de velde Public Award, via een online stemronde. Die stemronde start vanaf 6 november via de website www.henryvandevelde.be. Stemmen op aperi is dus de boodschap! Het verdict volgt op 30 januari 2018 in de Henry Le Boeufzaal in BOZAR.

Herkenbaar design

De intelligente rode oproepknop is de herkenbare designfeature die alle modules verenigt binnen de productfamilie. Er werd gekozen voor een minimalistische look, omdat die het meeste contrast brengt met de huidige op de markt zijnde merken en het meest aansluit met de huidige architecturale trend. Door de standaard behuizing te gaan combineren met verschillende glasplaatjes kon een modulair systeem geïnitieerd worden. De keuze voor glas resulteert tevens in een product dat eenvoudig te desinfecteren is.

Naar aanleiding van deze nominatie sturen we uiteraard ook een persbericht uit. Dit is eenvoudig aan te vragen via kim@aperigroup.com.