WAT DOET APERI?

aperi is een 100% Belgische fabrikant van een nieuwe generatie oproepsystemen. Met de Infigo-reeks ontwikkelde aperi een digitaal communicatieplatform dat het klassieke oproepsysteem in zorginstellingen vervangt én verbetert.

MODULARITEIT MET DE  INFIGO-REEKS

Het Infigo-productgamma bestaat uit een aantal productreeksen, elk met hun eigen functionaliteiten. Afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget kan elke zorginstelling hun gewenste totaaloplossing samenstellen.

INFIGO 100

LEES MEER

INFIGO 200

LEES MEER

INFIGO 500

LEES MEER

VOOR WIE?

aperi richt zich met haar producten in eerste instantie naar woonzorgcentra, assistentiewoningen en serviceflats. Daarnaast willen we ook de senioren benaderen die een beroep doen op de thuiszorg. Binnen de zorginstellingen focussen we ons op de vier grote zorgactoren: zorgbehoevenden, hun familie die ook vaak optreedt als mantelzorger, de professionele verzorger en het management van de zorgorganisatie.

Onze klanten.

  • Woonzorgcentrum

  • Assistentiewoningen

  • Thuiszorgsector

  • Psychiatrische instellingen

  • Instellingen voor mensen met beperkingen

  • Algemene ziekenhuizen

ZORGBEHOEVENDE

aperi biedt de zorgbehoevende een veilige en betrouwbare omgeving. Daarnaast biedt aperi ook sociale integratie. Op die manier blijft men op elk moment in contact staan met familie, vrienden, buren,…

MANTELZORGER

Familie en vrienden treden vaak op als mantelzorger. Zij wensen op elk moment de bevestiging dat alles goed gaat met hun naasten. Voor hen bieden we een betrouwbaar systeem dat er niet alleen is tijdens momenten van nood, maar ook contact mogelijk maakt op ieder moment van de dag.

PROFESSIONELE VERZORGER

aperi biedt de professionele zorggever een performant systeem, waarmee men eenvoudig en performant kan werken. Door onze geïntegreerde communicatie en registratie is men zeker dat alle boodschappen bij de juiste persoon terechtkomen.

MANAGEMENT

Voor het management biedt aperi een schaalbare oplossing die inspeelt op de noden van moderne zorgcentra. Door middel van een uitgekiend rapportagesysteem behoudt men ten allen tijde het overzicht over de zorg van de bewoners.

APERI VANDAAG.

U vindt ons de komende weken hier!

mei 8th, 2018|

Het team van aperi gaat alweer drukke weken tegemoet. Op donderdag 24 mei vindt u ons op het congres 'Zorg ontmoet technologie' in de

aperi zoekt assistant hardware engineer

februari 20th, 2018|

aperi is een 100% Belgische fabrikant van een nieuwe generatie oproepsystemen. Met de Infigo-reeks ontwikkelde aperi een digitaal communicatieplatform dat het klassieke oproepsysteem in

Load More Posts

CONTACTEER ONS.

Wenst u alle facetten van ons nieuw aperi-systeem te ontdekken? Aarzel niet om ons te contacteren!

Naam (Verplicht)

Email (Verplicht)

Organisatie

Onderwerp

Bericht

Door uw gegevens hier in te vullen, geeft u goedkeuring voor het gebruiken van uw gegevens voor commerciële en marketingdoeleinden.


Volg aperi op social media

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux